Wordpress webdesign
Wordpress webdesign
donderdag 07 juni, 2012
Koh Chang Bungalows? Oasis!

Koh Chang Bungalows? Oasis! Voor een backpacker resort in Thailand realiseerde FLORiZ de WordPress site. Deze website is gebaseerd op een gekocht thema wat FLORiZ helemaal aan heeft gepast zodat het aan alle wensen voldeed. FLORiZ Maakt hier gebruik van de Gravity Forms plugin. FLORiZ heeft ook het nieuwe logo ontworpen!

woensdag 02 mei, 2012
Kolibri Logistiek stapt over naar WordPress

Kolibri logistiek heeft besloten om over te stappen naar het WordPress systeem. FLORiZ realiseerde het grafisch ontwerp en de WordPress implementatie voor Kolibri Transport. Na oplevering werd de site tevens gedupliceerd en in het engels gelanceerd.

vrijdag 27 april, 2012
Fleur Gieben gebruikt voortaan WordPress

Fleur Gieben benaderde FLORiZ voor de mogelijkheden om over te stappen naar WordPress. FLORiZ heeft haar huidige design hier en daarwat getuned en de website opnieuw gebouwd. Dit maal stevig gefundeerd op het WordPress CMS systeem.

woensdag 11 april, 2012
Makeover Genkey website

Eerder maakte FLORiZ al de WordPress website voor PrivID. Anderhalf jaar later fuseerde het bedrijf met GenKey en kwam er een nieuwe website layout. FLORiZ realiseerde dit keer de WordPress implementatie.

dinsdag 07 februari, 2012
Nieuwe site Ysveld Fysio

FLORiZ bouwde de nieuwe WordPress site voor Ysveld Fysio. Het ontwerp werd door hun zelf aangeleverd. Via YMLP is er een koppeling gemaakt met het nieuwsbrief systeem.

donderdag 15 december, 2011
WordPress 3.3 is uit!

Jawel, het team van WordPress heeft weer een nieuwe versie uitgebracht, het gaat om versie 3.3 genaamd “Sonny” ter ere van de Amerikaanse jazzsaxofonist Sonny Stitt.

Nieuw in deze versie is onder andere een Drag-en-drop media uploader. De bestanden die je wilt uploaden sleep je vanaf je computer eenvoudig in de uploader. Je kunt één of meerdere bestanden op deze manier in één keer toevoegen. Wat betreft het uploaden van bestanden kunnen nu ook RAR en 7z bestanden worden geüpload.

De navigatie in het dashboard is aangepast, als je met de muis over een menu item gaat komt het submenu direct in beeld. Een aantal schermen zijn bijgewerkt voor betere weergave in diverse formaten, waaronder een verbeterde iPad / tablet ondersteuning. Verder heb je meer vrijheid bij het kiezen van een permalinkstructuur en als laatste is er een optie toegevoegd om inhoud te importeren van Tumblr naar WordPress.

Alle wijzigingen kan je hier nalezen op de WordPress Codex.

Hieronder in de video worden de belangrijkste wijzigingen doorgenomen.

dinsdag 15 november, 2011
Makeover Studio Inglese

De nieuwe WordPress website van Studio Inglese is op alle fronten verbeterd en maakt gebruik van de laatste WordPress functionaliteit. FLORiZ deed de WordPress realisatie. Deze klus hebben we met het GeenBureau team opgepakt!

dinsdag 06 september, 2011
Nieuwe website CFD PLatform gerealiseerd!

FLORiZ heeft de nieuwe website voor CFD platform in WordPress gerealiseerd!

Wil Gommans alias Wigo is door de jaren heen meervoudig winnaar van verscheidene officiële beurscompetities. Voor de handel in CFDs heeft Wigo een methode ontwikkeld waarbij door het hanteren van een unieke, strakke stoploss-strategie verliezen snel worden afgekapt en winsten kunnen doorlopen en tevens tussentijds worden veiliggesteld.

Door deze simpele edoch doeltreffende strategie consequent toe te passen worden maandelijks steevast positieve rendementen behaald. In het verleden behaalde rendementen bieden uiteraard geen garantie voor de toekomst.

vrijdag 22 april, 2011
‘Geen Bureau’ is een feit!

Geen Bureau is geen bureau, maar een netwerk van creatieve professionals. Bij voorkeur trekken we samen op. Maar we werken net zo makkelijk solo. Of met mensen buiten ons kringetje. Whatever gets the job done.

dinsdag 01 februari, 2011
WordPress website voor Vastgoed Fundament Fonds

Beleggers willen weten wat er met hun geld gebeurt. Daarom introduceerde Annexum onlangs een nieuwe website voor het Vastgoed Fundament Fonds. Via deze site houden de mensen van Annexum investeerders niet alleen op de hoogte van de actuele koers van het fonds, maar communiceren ze ook alle andere interessante ontwikkelingen die met het fonds te maken te hebben.

In samenwerking met Rick Koopman (projectmanagement), Daan Degen (concept) en Mark Vrolings (webdesign) ontwikkelde FLORiZ de nieuwe WordPress website. Opvallende features van de site zijn de integratie van Twitterberichten, en custom post types waarmee Annexum makkelijk het vastgoedportfolio kan bijwerken.

maandag 06 december, 2010
WordPress website voor RUIMTEVOLK

RUIMTEVOLK is een onafhankelijk platform en netwerk voor het debat over de ruimtelijke ordening en kwaliteit van de leefomgeving. Om dit debat te faciliteren riepen ze eind 2007 het webmagazine en digitaal platform RUIMTEVOLK.nl in het leven, dat inmiddels ruim 5.000 bezoekers per maand trekt.

Om de functionaliteit en het content management van de site te verbeteren, besloot RUIMTEVOLK onlangs over te stappen naar WordPress. Met behulp van onder meer custom post types en de integratie van Social Media, jaagt RUIMTEVOLK nu nog sneller, makkelijker, mooier en beter het debat aan. Check de nieuwe site op www.ruimtevolk.nl.

woensdag 06 oktober, 2010
WordPress blog voor Bruna

brunalogoZojuist is op blog.bruna.nl het nieuwe blog van Bruna gelanceerd. Doel van het blog is de online dialoog met klanten te versterken.

Met behulp van het WordPress CMS kan Bruna gemakkelijk berichten plaatsen, en kunnen bezoekers al net zo gemakkelijk reageren op deze berichten. De blogposts zijn onderverdeeld in verschillende categorieën.

FLORiZ verzorgde de volledige technische realisatie van blog.bruna.nl, Mark Vrolings tekende voor het webdesign.

maandag 20 september, 2010
WijnWagentje.nl bij 15 beste online wijnwinkels

wijnwagentjeDe door FLORiZ gemaakte webshop van WijnWagentje.nl is opgenomen in de voorlopige top 15 van de verkiezing ‘Beste wijn-web-winkel van 2011’.

De verkiezing wordt georganiseerd door wijnportal By the Grape. Behalve de stem van de vakjury, die bestaat uit wijnschrijvers, culinair journalisten en een internetmarketing-expert, telt ook de stem van het publiek. Wijnliefhebbers kunnen nog tot woensdag 29 september hun stem uitbrengen. De definitieve uitslag wordt op 3 oktober bekend gemaakt.

De site van WijnWagentje is volledig gemaakt in WordPress. De webshop-functionaliteit draait op Shopp, een speciale e-commerce plugin voor WordPress.

dinsdag 27 juli, 2010
Het Leege Land: oude technieken op een moderne site

logoHet Leege Land organiseert activiteiten rond landschap, geschiedenis en techniek. Om de historische beleving zo realistisch mogelijk over te brengen, gebruiken ze daarbij dezelfde technieken die ook vroeger werden gebruikt. In het geval van hun website kozen ze gelukkig voor de moderne techniek: deze zomer lanceerde het Leege Land een gloednieuwe WordPress website. Behalve berichten, waarop bezoekers kunnen reageren, bevat de nieuwe site ook een handige activiteitenagenda.

maandag 10 mei, 2010
WordPress website voor Blue Offshore

logo_blueoffBlue Offshore is een nieuw bedrijf, dat gespecialiseerd is in het leggen van kabels tussen de kust en windmolenparken in zee. Bij een nieuw bedrijf hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Blue Offshore koos voor een site met CMS op basis van het WordPress platform. Zowel het design als de realisatie van de website liet Blue Offshore aan FLORiZ over.

Voor liefhebbers van technische details: door gebruik van jquery zijn de slideshow en het navigatiemenu dynamisch, en tegelijkertijd aantrekkelijk qua webdesign. Het resultaat is vanaf vandaag te zien op www.blueoffshore.com.

maandag 22 maart, 2010
Cursus Bloggen met WordPress voor Lectric

lectricIn opdracht van Lectric, dé internetopleider van Nederland, heeft FLORiZ de cursus Bloggen met WordPress ontwikkeld. Dit gebeurde in nauwe samenwerking met Maarten Kaaij van SearchFocus. Maarten en Floris zullen deze cursussen ook samen verzorgen.

De training is zo opgezet dat je na het volgen ervan direct zelf aan de slag kunt met WordPress. Aan bod komen onder meer de installatie van de software, het aanpassen van de vormgeving, het toevoegen van functionaliteit door middel van plugins, en het optimaliseren van een WordPress weblog voor zoekmachines (SEO).

vrijdag 19 maart, 2010
Webshop WijnWagentje opgenomen in showcase Shopp

wijnwagentjeDe onlangs gelanceerde webshop WijnWagentje.nl is opgenomen in de showcase van Shopp. Shopp is een e-commerce plugin, speciaal ontwikkeld voor het WordPress platform.

Op WijnWagentje.nl kun je Italiaanse wijn bestellen. Snel, makkelijk en zonder verzendkosten. Met behulp van Shopp realiseerde Floriz het complete e-commerce systeem voor deze website. Dankzij het WordPress content management systeem is de site voor WijnWagentje bovendien makkelijk zelf te onderhouden.

donderdag 18 maart, 2010
Sustainabilitygala registratie website

Supply Chain Executive Events benanderde FLORiZ voor het ontwerpen en bouwen van een informatie & registratie website voor het Sustainabilitygala 2010.

Na het maken van een grafisch ontwerp werd de website in WordPress gerealiseerd. 100% custom made by FLORiZ.

maandag 22 februari, 2010
WordPress 2.9.2 – Nieuwe functies

WordPress 2.9 brengt niet alleen meer veiligheid, maar ook een paar zeer welkome nieuwe functies:

  • Automatische Bulk upgrade van Plugins
  • Basis afbeelding bewerkingen direct in WordPress zelf
  • Een “Traschcan” ofwel een prullebak, zoals al langer bekend van Windows
  • Makkelijker insluiten van videos
  • Automatische reparatie en optimalisatie van je WordPress Database.
  • Mogelijkheid van Post Thumbnails direct in je Theme zonder extra plugin.

Hieronder zie je een video met de Engelse uitleg van die nieuwe functies.

maandag 25 januari, 2010
Nieuwe website Zon & Co

Als overtuigd promotor van zonne-energie helpt Zon&Co mensen bij de aankoop van zonnepanelen, bij de subsidieaanvraag en bij de installatie van het systeem. Onlangs schakelde Zon&Co FLORiZ in voor het ontwikkelen van een nieuw logo en een nieuwe website.

Dankzij het WordPress platform kan Zon&Co bezoekers straks makkelijk van informatie voorzien. En met behulp van de blogfunctionaliteit kan het bedrijf online de dialoog met klanten aangaan.

Het ontwerp is inmiddels klaar en de technische uitwerking kan beginnen. Naar verwachting gaat de nieuwe site half maart live. Ik houd je op de hoogte!

dinsdag 17 november, 2009
Online shop WijnWagentje.nl gelanceerd

wijnwagentje

Check it out: Italiaanse wijn bestellen, zonder verzendkosten. Made by FLORiZ, met behulp van het WordPress content management systeem. Door gebruik te maken van de zogeheten Shopplugin kunnen klanten er bovendien direct via iDEAL betalen.

In samenwerking met: Mark Vrolings, Daan Degen.

donderdag 12 november, 2009
Nuaov.nl – Actiesites werken!

_Delta-Lloyd-logo-klein-rb

Direct na de site voor de Delta Lloyd RisicoScan realiseerde FLORiZ www.nuaov.nl voor Delta Lloyd. Een site waarop ondernemers snel de premie voor hun arbeidsongeschiktheidsverzekering kunnen berekenen.

In samenwerking met: Baken Adviesgroep, Daan Degen, Mark Vrolings.

woensdag 04 november, 2009
Delta Lloyd Risicoscan – Actiesite!

_Delta-Lloyd-logo-klein-rb

Om ondernemers snel inzicht te geven in de risico’s voor hun specifieke branche ontwikkelde Delta Lloyd de RisicoScan. FLORiZ bouwde de bijbehorende website: www.deltalloydrisicoscan.nl.

In samenwerking met: Baken Adviesgroep, Daan Degen, Mark Vrolings.

vrijdag 23 oktober, 2009
Nieuwe site voor Yourcargocontact.com

LogoYCC_blauw2Vier jaar geleden bouwde FLORiZ de website voor Yourcargocontact.com. Inmiddels is het tijd voor een nieuwe versie, op basis van het content management systeem WordPress. Meer info volgt!

donderdag 17 september, 2009
Baken Adviesgroep blog online!

baken_adviesgroep

In samenwerking met Daan Degen en Mark Vrolings realiseerde FLORiZ de technische kant van de nieuwe Baken Adviesgroep website. De nieuwe site is in blog-stijl, dus méér interactie met en tussen de bezoekers!

CMS / Website beheer – FLORiZ bouwde een WordPress – CMS (Content Management Systeem) waarmee de website eenvoudig zelf onderhoudbaar is. Het CMS systeem geeft de mogelijkheid teksten, afbeeldingen en menu items zelf snel aan te passen.

woensdag 26 augustus, 2009
Nieuwe website Apiti.nl in aanbouw.

25998_Apiti_logoFLORiZ gaat voor de nieuwe website(s) van Apiti het WordPress CMS verzorgen.

Apiti.nl gaat een aantal unieke diensten bieden in het kader van groen en duurzaam ondernemen.

Meer info volgt!

maandag 17 augustus, 2009
FLORiZ.NL helemaal vernieuwd en online!

florizMet gepaste trots lanceerde FLORiZ vanmorgen zijn nieuwe website! De oude website dateerde ondertussen al weer uit 2006 en was aan een stevige upgrade toe. Derhalve besloot FLORiZ om de nieuwe website van de grond af opnieuw op te bouwen.

Stevig gefundeerd op het WordPress-platform biedt FLORiZ voor zijn bezoekers méér.

maandag 27 juli, 2009
Website DKH Metaalbewerking online.

dkhMet ingang van woensdag 1 juli 2009 is de nieuwe website van DKH Metaalbewerking BV op het internet te vinden. www.dkhmetaal.nl

Website design – De nieuwe website is ontworpen door FLORiZ in samenwerking met de algehele directie van DKH. De website is verbeterd op de punten presentatie, structuur, navigatie en algemene bedrijfsmatige inhoud.

CMS / Website beheer – FLORiZ bouwde een WordPress – CMS (Content Management Systeem) waarmee de website eenvoudig zelf onderhoudbaar is. Het CMS systeem geeft de mogelijkheid teksten, afbeeldingen en menu items zelf snel aan te passen.

Portfolio
 
Realisatie Wordpress CMS Systeem voor Oosterhoff [Les menuires] Realisatie Wordpress CMS Systeem voor Bakenadviesgroep.nl [Amsterdam] Ontwerp & Realisatie website voor Vrimon [Wezep] Ontwerp & Realisatie website voor Kikforce.nl [Woudenberg] Ontwerp & Realisatie website voor YCC [Schiphol Airport] Realisatie Wordpress CMS Systeem voor Priv-ID Ontwerp & Realisatie Wordpress CMS Systeem voor DKH Metaal BV [Schaijk] Ontwerp & Realisatie website & briefpapier voor Rosindu BV. [Epe] Realisatie Wordpress CMS Systeem voor WijnWagentje.nl [Cuijk] Realisatie Wordpress CMS Systeem voor DaanDegen.nl + Tijdelijke website Geen Bureau Ontwerp & Realisatie website voor onze reis door Afrika ! Ontwerp & Realisatie website voor Tom & Janey van Aqua Africa! Ontwerp & Realisatie website voor Energieker.nl [Amsterdam] Ontwerp & Realisatie Wordpress CMS Systeem voor Blue Offshore Ontwerp & Realisatie website voor Glasbeek Finish [Waddinxveen] Realisatie Wordpress CMS Systeem voor CFD Platform Grafisch ontwerp website voor Stoker team sport [Uden] Realisatie Wordpress CMS Systeem voor Delta Lloyd [Amsterdam] Ontwerp & Realisatie website voor Dutch Protection & Security [Vorden] Ontwerp & Realisatie Wordpress CMS Systeem voor Yourcargocontact.com [Schiphol, Amsterdam] Ontwerp voor Eijl.nl [Joure] Zhengco.nl Realisatie Wordpress CMS Systeem voor Het Leege Land Ontwerp & Realisatie website voor Gommer BV [Voorburg] Ontwerp & Realisatie website voor MKW Secretariaatsservices. [Leusden] Realisatie Wordpress CMS Systeem voor Studio Inglese [Padova, Italy] Realisatie Wordpress CMS Systeem voor Vastgoed fundament Fonds Realisatie Wordpress CMS Systeem voor Capvest Ontwerp & Realisatie Wordpress CMS Systeem voor Supply Chain Executive Events Ontwerp & Realisatie voor Vlieg Uit [Haps] Ontwerp & Realisatie Wordpress CMS Systeem voor brcstone.nl [Groenlo] Ontwerp & Realisatie Wordpress CMS Systeem voor Aclass Verhuur BV Realisatie Wordpress CMS Systeem voor Studio Inglese [Padova, Italy] Ontwerp & Realisatie Wordpress CMS Systeem voor belastingaangifteshop.nl Ontwerp & Realisatie website & logo voor Pyhton BV [Zuidwolde] Realisatie Wordpress CMS Systeem voor Ruimtevolk Realisatie Wordpress CMS Systeem voor Delta Lloyd [Amsterdam] Ontwerp & Realisatie Wordpress CMS Systeem voor Zon & Co Realisatie Wordpress Blog Systeem voor Bruna Realisatie Wordpress CMS Systeem voor De Corbeel Natuursteen [Winterswijk] Ontwerp & realisatie Wordpress CMS Systeem voor DPN Ontwerp website Unimog.nl [Heesch]
FLORiZ Grafisch ontwerp & WebdeZign
Engelsstraat 21 • 6532 WG Nijmegen • info@floriz.nl
Concept, Web design & Wordpress realisatie: Floris Hermans • Algemene voorwaarden
Copyright: FLORiZ Wordpress Developer Bangkok